Workshop Olieverf Puttertje schilderen met Abdallah Ajaj (Project Rembrandt)

Doe gezellig mee met een les op zaterdag 8 juli. Je zult het puttertje gaan na schilderen. En dat doe je in een dag tijd, Abdallah zal je hierbij gaan helpen.

Abdallah geeft een workshop en leer je in korte tijd hoe je kunt schilderen met olieverf. Samen met Abdallah ga je een kopie maken van het beroemde schilderij ‘Het Puttertje’ dat te zien is in het Mauritshuis in Den Haag. Hij leert je hoe je een 17de eeuws schilderij opbouwt en hoe je de kleuren mengt. En na afloop neem jij jouw Puttertje mee naar huis.

Voor deze prijs geeft Abdallah les, verder mag je de cobraverf gebruiken en krijg je een canvas board en mag je tijdens de workshop de tafelsezels gebruiken. Je kunt dus met je eigen penselen aan de slag. Wil je een geschikte penselenset aanschaffen, stuur dan even een bericht.

Tijdsduur: 10:30 uur tot 16:30 uur

Wij stellen u voor: Abdallah, bij de meeste wel bekend als finalist bij het tv programma Project Rembrandt seizoen 3. Abdallah komt uit Libië en is van origine geoloog. Sinds zes jaar woont hij in Den Haag. Schilderen was altijd al zijn passie, maar nadat hij in Den Haag neerstreek heeft hij deze hobby fanatiek opgepakt. Voor zijn kunst en in het bijzonder dit schilderij haalt Abdallah inspiratie uit vriendschap, de Nederlandse kunst en cultuur en uit culturele verscheidenheid.

Wil je alvast inschrijven zodat jij je plek hebt, dat kan nu.

Klas: 12 personen
Datum: Zaterdag 8 juli
Tijd: 10:30 uur tot 16:30 uur
Prijs: 89,95
Locatie: Penselen.nl & Mono art supplies
Nijverheidsweg-noord 90
3812 SB Amersfoort

De les wordt gegeven in een prachtige natuurlijk verlichte ruimte en je kunt gratis parkeren. Centraal station Amersfoort is op 20 min lopen.

Voor deze prijs geeft Abdallah les, mag je tijdens de workshop alle materialen gebruiken en voor eten en drinken word gezorgd.

Achteraf krijg je 10% korting op het gehele assortiment in onze super grote art supplies winkel die zich begeeft op de les locatie.

Kan je deze dag niet en wil je toch heel graag deze workshop volgen? Dan kan je ons ook een bericht sturen, wij plannen dan een extra dag in. Heb je een grote schildersclub met mensen en locatie? Ook dan kunnen wij bij jou in de buurt langskomen om deze leuke workshop te geven.vWorkshop Olieverf Puttertje schilderen met Abdallah Ajaj (Project Rembrandt)