OVER ONS

Hey artistiekeling, wat leuk jou hier te zien. Zo te zien ben jij wel benieuwd naar wie wij zijn. Cobraverf is een onderdeel van Penselen.nl en levert per 1 januari 2022 de hele Cobra assortiment bij jouw thuis. Jurjen en zijn team staat elke dag (ja, echt elke dag) voor je klaar om jou en je kunstwerken verder te helpen. Penseelproblemen, art supply struggles, materiaalmoeilijkheden of gewoon op zoek naar toffe tips? Jurjen en kornuiten are here to help! Stuur ze een appje op 0620986987 en je hebt binnen kortste keren antwoord, da’s wel zo makkelijk en persoonlijk.
 
Merk je alles van
 
Cobraverf.nl heeft een ruim aanbod van verf, professionele kwaliteit en study kwaliteit, alle mediums en vernissen, penselen, papier en workshops/schildercursussen. Binnenkort zullen we wat penselen sets van merken als: Da Vinci, Winsor & Newton, Royal Talens, Panart, Raphael samenstellen. Mis je iets? Laat het ons weten!
 
De kunst van het samenwerken
 
In het altijd mooie Amersfoort vind je Kunstkader, waar cobraverf.nl/penselen.nl gevestigd is. Kunstkader is een echte hotspot voor zo’n beetje alles wat met beeldende kunst te maken heeft.
Naast allerlei inspirerende ateliers en werkruimtes zit er in Kunstkader ook een fysieke art supply store en een ambachtelijke lijstenmakerij, waar wij mee samenwerken. Hierdoor ben je bij ons ook aan het goede adres als het gaat om andere schilderbenodigdheden zoals verf, doeken en inlijstingen.
Bij Kunstkader kun je overigens ook je schilderhart helemaal uitstorten met verschillende cursussen. Het is het langskomen in ieder geval zeker een keer waard, al is het maar voor een inspiratieboost. Voel je van harte welkom op Nijverheidsweg-Noord 90. We zien je daar!